Evenementgegevens


In blok 2 hebben de studenten Acteur en Muzikant de opdracht gekregen om vanuit een thema een muziektheatervoorstelling te bedenken en te repeteren.
Dit jaar was het thema dromen en alles wat daarbij hoort.

Over de voorstelling:

“Over Dromen…enzo…” is een muziektheatervoorstelling die vertelt over de droom in de breedste zin van het woord. Van droom tot nachtmerrie, van dagdroom tot onbereikbare droom, van wensdroom tot angstdroom.

Een voorstelling die laat zien dat dromen niet alleen mooi of ontroerend kunnen zijn maar die ook het soms onnavolgbare en onhandige en hilarische van sommige dromen laat zien. Dromen over verlies en verdriet, over hoe beslissingen te nemen, dromen over rust, over je toekomst, een andere nóg mooiere toekomst, de prins op het witte paard, je droomhuis of droombaan, dromen over de liefde of over je geliefde, symbolische dromen, steeds terugkerende dromen, dromen over een prachtig uiterlijk, die mooie auto, het winnen van een talentenjacht of dat je de beste rol ever in de wacht sleept, dromen over iets naars…..

In ieder geval een prachtig thema met veel mogelijkheden voor de studenten acteur om tekstmateriaal over te ontwikkelen en te schrijven. Want alle teksten in de voorstelling zijn door de studenten zélf geschreven.

De studenten Muzikant zijn bezig geweest met het instuderen van bestaande muzieknummers/popsongs die op het thema dromen aansluiten.
Ook zijn er bewerkingen van de nummers gemaakt. Belangrijk, omdat de muziek soms onder spelscènes gezet wordt en een toevoeging op de sfeer en inhoud van de scène moet zijn. Gekeken is hoe het nummer, of een deel uit het nummer, het beste werkt bij sfeer van het stuk of van een specifieke scène. En zo ontstaan script én een afwisselende muziektheatervoorstelling voor een breed publiek! “Over Dromen…enzo”

Boeken

Ticket Prijs Aantal
Standaard-ticket €5,00 Uitverkocht

De kaartjes voor deze voorstelling worden voor je gereserveerd. Betaling van de kaartjes bij de ingang van de zaal.