Evenementgegevens


Zet ‘m op! – Brenda Jongbloed

We zien het levensverhaal van Josephine, ook wel bekend als cliniclown Fien. Josephine was op jonge leeftijd gediagnostiseerd met een ernstige ziekte en toen draaide haar leven helemaal om. Toen Josephine weer gezond was verklaard, wist ze wat ze wilde worden. Ze wilde mensen zoals zij een lach geven, ze wilde een cliniclown worden!  Ze had een lach nodig, ze heeft er een nodig en gaat er een nodig hebben.  

Mens achter het Monster – Chris van den Ham

Stel dat je terecht staat voor moorden die je niet hebt gepleegd. Je hele wereld staat op zijn kop. Je weet niet meer wat je moet doen, je staat voor altijd in een ander licht. Het licht van een monster. Wat voor een impact heeft dit op jou leven. Dit is misschien fictie voor jou maar realiteit voor Daniel. Waar gaat het heen, schuldig of onschuldig. Monster? Of toch een mens.

Zat. – Valentijn Gigengack

Valentijn heeft een probleem. Hij is alles zat, school, werk, stage, familie, vrienden, hobby’s, zichzelf corona en alles wat niet benoemd is. Hij neemt de kijkers mee in zijn ‘opstart routine’ terwijl hij vertelt over wat hem allemaal dwars zit.