Evenementgegevens


 

Het hele jaar door zijn er ontzettend veel activiteiten voor studenten en dit jaar dachten we; waarom maken we er niet een geweldig festival van zodat ouders, vrienden, familie maar ook ons netwerk, partners, stagebedrijven en ‘gewone’ muziekliefhebbers in één week zien wat de studenten van de Podium Academie kunnen.

Er is een combinatie gemaakt van  het project ‘Showcase’ jaar 1(muzikant en PET), ‘de Bandtour’ jaar 2 (Muzikant en PET) en de Eindexamens jaar 3 (Muzikant en PET).  Bij al deze projecten staat het uitvoerend talent van onze studenten centraal en draait het echt om eigen identiteit, creativiteit en organisatietalent. Professioneel gedrag en ‘kunnen samenwerken’ worden hierin optimaal op de proef gesteld. Tevens geeft dit festival een mooi beeld van waar uw zoon/dochter mee bezig gaat in jaar 2 en 3.

Voor onze 3e jaars studenten wordt het  de laatste beproeving. Zij gaan laten zien wat ze in de laatste jaren hebben geleerd, hoe ze zich hebben ontwikkeld als mens en als muzikant/technicus. Met een compleet eigen productie/show bewijzen zij aan iedereen dat ze klaar zijn de wereld in te gaan op zoek naar hun eigen geluk.

Tickets

Tickets zijn te koop aan de deur voor € 10,00 per avond (toegang beide zalen). Ook bieden wij een Passe-partout aan voor €15,00 (ook te koop aan de deur). Hiermee heeft u 3 dagen toegang tot het festival (beide zalen). Tickets zijn óók te koop in de voorverkoop die gedaan wordt door onze 3e jaars studenten.

Kosten voorverkoop woensdag 12 juni: €8,50 via https://www.facebook.com/Afstudeeravond-12-juni-3019716761373631/