Evenementgegevens


VoorjaarsontwakenForever young?

Een voorstelling over harde klappen en zachte handen, afwezige volwassenen en aanwezige hormonen, het lot in eigen hand nemen en het loslaten van vrienden, liefdes niet niet kunnen en levens die op het spel staan.

Voorjaarsontwaken is een theaterervaring vol energie die de levens van elf jongeren volgt. Elf jongeren die worstelen met de maatschappij waar ze in leven. Worden ze wie ze moeten zijn of worden ze wie ze willen zijn? Hoge verwachtingen van ouders. Agenda’s vol met huiswerk. Weinig tijd voor leuke dingen. De drang naar avontuur. En wat moet je doen met al die gevoelens die in jou exploderen? Is er wel iets veranderd tussen 1900 en 2019?

Voorjaarsontwaken wordt gespeeld door elf studenten en twee docenten van de Podium Academie. Het licht- en geluidsontwerp komt van de studenten Podium en Evenementen Techniek.

Spel: Sophie van den Berg, Martijn Boer, Mees Busscher, Charanne des Celles, Lieke Hammink, Jane Hemmelder, Ellen Kremers, Larice Nienhuis, Lola Pani, Jet van der Ploeg, Manuel Teeken, Dion Vreeling en Julian Vriend

Tekst: Martijn Boer – naar Frülingserwachen van Frank Wedekind

Regie: Ellen Kremers en Martijn Boer

Licht en Geluid: Stijn Braakhekke, Tim Christenhusz, Koen Lurvink, Rik Maathuis, Anique Oude Engberink, Yannick Stok, Levi Wassink en Jasper Wennink. Onder begeleiding van Ronald Berrevoets, Rudolf Brand en Daan Scholten

Decor: Stefan Eenkhoorn en studenten College voor Vormgeving, Mode en Media.

Boeken

Ticket Prijs Aantal
Voorjaarsontwaken avondvoorstelling woensdag €10,00 Uitverkocht

De kaartjes voor deze voorstelling worden voor je gereserveerd. Betaling van de kaartjes bij de ingang van de zaal.