Evenementgegevens


In de middagvoorstelling van “Over Later enzo…” bezoek je eerst de theatervoorstelling van de eerstejaars Acteurs in de Herman Finkerszaal van Hof 88 en vervolgens het concert  in de Kapelzaal van de eerstejaars Muzikant. Deze voorstelling speciaal voor de medestudenten, maar ook bezoekers van buiten zijn welkom.

In periode 2 hebben de studenten Acteur leerjaar 1 de opdracht gekregen om vanuit één thema een theatervoorstelling te bedenken, te schrijven, te repeteren en uit te voeren voor publiek. Dit jaar was het thema “Later”. Een voorstelling over de toekomst en alles wat daarbij hoort. Studenten hebben zelf tekstmateriaal voor de scènes en het script ontwikkelt en geschreven.

“Over Later….enzo” is een theaterproductie die is opgebouwd uit meerdere groepsscènes, dialogen en monologen.
Een voorstelling die vertelt over hoe later er misschien wel uit zal gaan zien. Een voorstelling over ambities, dromen, zorgen, angsten, vertrouwen, wensen en vragen.
Want; wat heeft later, de toekomst, voor ons in petto? De studenten belichten alle kanten van later/de toekomst binnen hun zelf geschreven scènes.

Daarnaast is er binnen de lessen dans gewerkt vanuit het thema. Deze choreo’s zijn onderdeel van de theatervoorstelling.

De eerste jaars studenten Podium- en Evenemententechniek verzorgen licht- en geluidstechniek van de voorstelling.

Let op: sommige scenes in deze voorstelling kunnen als confronterend worden ervaren.