Lucette van den Berg
docent stemacteren, stemvorming, cultureel ondernemen
Femke Bleeker
zangcoach, contactpersoon TryTone Agency, studieloopbaanbegeleider
Martijn Boer
docent audiovisueel, educatie, theater
Willem Habers
marketing & communicatie, praktijk/stage-beoordelaar
Lot van der Heyden
docent theatervakken, studieloopbaanbegeleiding
Ben Jansen
docent muziek, studieloopbaanbegeleider, stage-coördinator
Ellen Kremers
Docent dans, zang, auditietraining en studieloopbaanbegeleider
Sinds 2017 is Ellen werkzaam als docent aan de Podiumacademie van ROC van Twente. Ze doceert in de disciplines dans, zang en spel. Ze is de StudieLoopbaanBegeleider van de studenten in het 1e leerjaar en doceert het vak MY IDENTITY, waarin ze samen met de studenten op zoek gaat naar hun eigen identiteit en kracht.
Lees meer
Annelies Loran
teammanager
Tom Meier
docent geluidstechniek, studieloopbaanbegeleider
Breed georiënteerd in de mooie wereld van geluidstechniek. Sinds 2003 werkzaam als geluidstechnicus, van festivals (zoals de Zwarte Cross) tot bedrijfsfeesten (o.a. Beurs van Berlage, Royal Hong Kong Yacht Club). Productieleider op evenementen als Altersonic/Eurosonic, NYE Lamma Island, Hong Kong en bij (inter)nationale tours. Voor de stap naar het onderwijs bedrijfsleider en praktijkopleider geweest bij bedrijven in de AudioVisuele verhuur. Sinds 2009 werkzaam vanuit eigen ontworpen en gebouwde opnamestudio in Enschede. Daar verzorg ik opnames van voice-overs (voor o.a. A.F.C. Ajax en Universiteit Twente) tot rock en metal (op labels als Sony Music en Century Media). Akoestisch ontwerp van bedrijfsruimtes, horeca en studio’s (o.a. 1Twente).
Lees meer
Gert Minnee
docent digitale vaardigheden, studieloopbaanbegeleiding, podiumtechniek
Nicole Revenboer
bpv/stage-coördinatie
Anka Stokkers
docent nederlands, rekenen, studieloopbaanbegeleiding
Mark Tober
docent lichttechniek, podiumtechniek, audio-visuele techniek
“Ik merk dat ik het leuk vind om mijn kennis en vaardigheden over te dragen en hiermee mijn collega’s van de toekomst op te leiden. Hierdoor wordt onze sector steeds weer een beetje slimmer en de shows daarmee mooier!”
In 2004 begonnen als freelance lichttechnicus bij diverse poppodia. Begonnen in Tivoli, Utrecht, daarna aan de slag in het Paard van Troje in Den Haag en 013 in Tilburg. In TivoliVredenburg in 2014 betrokken geweest bij de opstart voor licht, video en rigging, daar nog steeds werkzaam en incidenteel in de andere zalen. In die periode de nodige bands belicht, in theater, poppodium of festivals. Voor Marike Jager gewerkt, Douwe Bob en Spinvis, de laatste twee nog steeds. Met deze bands diverse festivals gedaan, zoals Pinkpop, Lowlands, Concert at Sea, Paaspop, Appelpop, enz. Sinds 2008 ook in het onderwijs terecht gekomen bij de Herman Brood Academie in Utrecht. Daarvoor samen met een collega een lesboek geschreven wat momenteel op bijna alle MBO’s in Nederland en Vlaanderen gebruikt wordt. In 2015 is daar het Instituut voor Audio- en Belichtingstechniek (IAB) bijgekomen en sinds 2020 ROC van Twente. Als laatste zijn er nog diverse andere projecten, zoals bijvoorbeeld het ‘Plug&Play’-systeem in TivoliVredenburg: aansturing van licht, geluid en video vanaf één tablet. In de Corona-crisis begonnen met live-streamen van presentaties en evenementen, ook dit wordt steeds drukker.
Lees meer
Rob Verbakel
docent muziek, bandcoaching, studieloopbaanbegeleiding