Deze vijf toppers van de opleiding Podium- en Evenemententechniek verzorgen samen met hun collega’s van het Friesland College de techniek bij maar liefst 230 act op 8 podia tijdens het Eurosonic Noorderslag Festival in Groningen 2023.

Eurosonic Noorderslag

Eurosonic Noorderslag is een festival en conferentie die elk jaar plaatsvindt in Groningen, Nederland. Het festival is een platform voor opkomend Europees muziektalent en laat bezoekers kennis maken met de nieuwste en meest innovatieve artiesten uit de hele wereld.

Tijdens het festival worden er optredens gegeven door honderden verschillende artiesten, van grote namen tot aan onbekende acts die op het punt staan om door te breken. Er zijn optredens op verschillende podia overal in de stad, van grote concertzalen tot aan kleine clubs en intieme locaties.

Naast het festival, biedt de conferentie ook een geweldige kans voor muziekindustrie professionals om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en nieuwe contacten te leggen. Er zijn panelgesprekken en seminaries over allerlei onderwerpen die van belang zijn voor de muziekindustrie, zoals marketing, boekings- en managementtechnieken.

Ieder die houdt van muziek of werkzaam is in de muziekindustrie moet dit festival een keer hebben meegemaakt! Het is een geweldige ervaring om zo veel getalenteerde artiesten op één plek te zien, en de sfeer is altijd ongelooflijk enthousiast en energiek. Dus, als je de kans hebt om naar Eurosonic Noorderslag te gaan, grijp die dan zeker met beide handen aan!

Kijk ook eens op de website van Eurosonic Noorderslag>>