Studenten podiumacademie bouwen feestje in Fieberbrunn Oostenrijk.

Het wintersportseizoen is weer aangebroken. Dat betekent, skiën, apres ski maar ook gezellige muziek. Daarom gaan vier studenten van de podiumacademie 7 t/m 14 januari een week naar Fieberbrunn in Oostenrijk.
Zij gaan, onder leiding van Manon Biemans (stage-coördinator), in deze skiplaats zorgen voor een gezellige invulling van onder andere het restaurant: S4 en Apres-ski bar Biwak.

Nikay Agterhuis, Bas Zweers, Jinke Mulder en Ruben Hillen kijken erg uit naar deze week. Ze verwachten veel gezelligheid maar er moet ook hard gewerkt worden. Zij moeten namelijk hoog in de bergen spelen en dat is erg zwaar voor je stem als je dit een week lang elke dag moet doen.

Bas Zweers zal gaan zorgen voor feestelijke muziek door middel van zijn DJ-kunsten. Jinke Mulder en Nikay Agterhuis zullen gaan zingen in zowel de apres ski bar, als het restaurant. Ruben Hillen begeleidt hen op gitaar in het diner restaurant S4.

Project Fieberbrunn

Dit gebeurt in het kader van een project van de opleidingen Sport & Bewegen, Leisure & Hospitality en Horeca & Facilitaire Dienstverlening van ROC van Twente. Studenten van deze opleidingen runnen een week lang een hotel in Fieberbrunn bij wijze van werk/sport/praktijkweek.  Mark Douwma (opleiding Mediavormgever) was er vorig jaar ook bij en maakte onderstaande impressie.

https://youtu.be/WwDwTgAqzuE