Zoals jullie misschien al gehoord hebben zal het Broodje Creatief een nieuwe vorm krijgen. We gaan ons meer laten zien op diverse podia in Overijssel. Hierbij betrekken we ook de omgeving en proberen we zoveel mogelijk aansluiting te zoeken bij andere creatieve partijen door iedere sessie af te sluiten met een daadwerkelijke jamsessie/open podium. Iedereen die iets kan en wil laten zien, is dus welkom!

Doel: Netwerken, samen muziek maken, jezelf laten zien en vooral veel plezier hebben.


De eerstvolgende PA-Sessions:


 • Cafe De Stam - Almelo, woensdag 5 april 2023 20:00 uur

  PA Rock-session

  Een initiatief van de Podium Academie Twente. Op verschillende podia in Oost-Nederland verzorgen studenten van de Podium Academie een puik muziekprogramma, en daarna is er een jamsessie/open podium waar iedereen aan mee mag doen. Wij verzorgen een mooi POP-programma van een uurtje en daarna is er een jamsessie/open podium waar iedereen aan mee mag doen.

  Lees meer • Studio 15 - Almelo, woensdag 5 juli 2023 20:00 uur

  PA Urban-digital session

  Een initiatief van de Podium Academie Twente. Op verschillende podia in Oost-Nederland verzorgen studenten van de Podium Academie een puik muziekprogramma, en daarna is er een jamsessie/open podium waar iedereen aan mee mag doen. Wij verzorgen een mooi programma van een uurtje en daarna is er een jamsessie/open podium waar iedereen aan mee mag doen.

  Lees meer