Het reizende popcircus ‘Roadtrip’ biedt een podium aan de meest getalenteerde acts van Rijn IJssel Muziek, D’Drive Leeuwarden Podiumkunsten, Productie & Events, Noorderpoort Kunst & Multimedia, ROC van Twente en Rock City Institute uit Eindhoven. Iedere ROC wordt per toerbeurt verantwoordelijk voor een clubavond, waarbij de meest interessante en onderscheidende acts zich in een festivalachtige setting presenteren. Het beginakkoord ligt in Arnhem, waar Rijn IJssel Muziek gevestigd is.

roc-roadtripOp 13 oktober is Willemeen het beginaffiche. Een belangrijk deel van de productie en communicatie ligt bij de studenten Evenementen & Organisatie van dezelfde ROC’s.

De officiële aftrap vindt plaats op donderdag 13 oktober in Arnhem onder regie van impresariaat Kunststof. Naar verwachting zal de volgende showcase in Groningen gaan plaatsvinden in januari 2017. Naast de bovengenoemde scholen lopen er contacten met een aantal andere kunstopleidingen om nader te gaan samenwerken.

Inherent aan het veelzijdige aanbod van talent binnen de scholen, zal ook het muzikale programma van ‘Roadtrip’ divers zijn. Er wordt geselecteerd op onderscheidend vermogen, talent gekoppeld aan noeste arbeid en een stuk reeds aangetoonde professionaliteit.
Met de organisatie van ‘Roadtrip’ willen de deelnemende ROC’s hun studenten de mogelijkheid bieden om zich landelijk te presenteren in een professionele omgeving, maar ook met de bedoeling om elkaar te inspireren en netwerken te vergroten.

De eerste ‘Roadtrip’ showcase is voor iedereen gratis toegankelijk.

Welke acts maken op 13 oktober hun opwachting in Willemeen in Arnhem?!

Praktische Info:

  • Datum: Donderdag 13 oktober 2016
  • Zaal open: 19:00uur
  • Aanvang: 19:30uur
  • Entree: Gratis
  • Locatie: Willemeen Arnhem