Poppodium Metropool in Hengelo stond op 2 november 2017 een hele dag op zijn kop. Met optredens, wokrshops, meet-and-greets, speeddates met professionals uit de wereld van muziek en entertainment. “Supertof!”

Met het rondreizende popcircus ROC RoadTrip bieden mbo-opleidingen een podium biedt aan de meest getalenteerde acts van Podiumacademie Twente, Rijn IJssel Muziek, D’Drive Podiumkunsten, Productie & Events Leeuwarden, Noorderpoort Kunst & Multimedia, NPAC Utrecht, Albeda Muzikant Producer Rotterdam en Rock City Institute uit Eindhoven.

De organisatie van deze editie was in handen van de Podiumacademie Twente. Onder de bezielende leiding van docente/coach Femke Bleeker werd een geweldig evenement neergezet. Complimenten!

Met de organisatie van ‘Roadtrip’ willen deze ROC’s hun studenten de mogelijkheid bieden om zich landelijk te presenteren in een professionele omgeving, maar ook met de bedoeling om elkaar te inspireren en netwerken te vergroten. Ieder ROC wordt per toerbeurt verantwoordelijk voor een concertavond, waarbij de meest interessante en onderscheidende acts zich in een festivalachtige setting presenteren.