In de zomer van 2018 bestaat STORK! 150 jaar en dat is het startpunt van een novelle, jubileumboek, een documentaire, 150 portretten en een grootschalig muziektheater door de makers van Het Verzet Kraakt op het voormalige Stork terrein in Hengelo.
De studenten van het ROC van Twente kunnen hier ook deel van uit maken! Naast opleidingen als bijv. beveiliging, horeca en uiterlijke verzorging is er ook ruimte voor de studenten van de Podiumacademie om deel uit te maken van dit spektakel.

Woensdag 7 februari gaven de creatives en producent van STORK! een informatieochtend annex gastcollege aan onze Acteurs leerjaar 1, 2 en 3. Zij kunnen zich nu gaan aanmelden voor de audities die door Kemna Casting worden afgenomen.

Voor de muziektheatervoorstelling én het voor-en naprogramma zijn we op zoek naar Acteurs, Muzikanten en Technici. Misschien spelen straks onze studenten wel in dit mooie, nieuwe, oorspronkelijke product!

Geplande informatiebijeenkomsten over STORK! zijn nog;

  • 13 februari 15.30 uur ROC Almelo/ Wuba-zaal
  • 20 februari 15.30 uur ROC Enschede/ A0.82
  • 22 februari 15.30 uur ROC Hengelo/ Storkzaal A

Naast studenten van de Podiumacademie worden ook studenten van bijv. beveiliging, horeca en uiterlijke verzorging uitgenodigd om deel uit te maken van dit spektakel.