Art @ The Park

Vier derdejaarsstudenten van de opleiding Facilitair leidinggevende faciliteren voor hun eindproject het podium van Stage X bij het jaarlijkse evenement ‘Kunst in het Volkspark’. Op zondag 12 juni laten diverse aanstormende muzikale artiesten daar hun talenten zien. Iedereen is van harte welkom om te komen genieten van al het cultureel en muzikaal talent en natuurlijk van het organiserend en leidinggevend talent van de afstuderende Facilitair leidinggevenden Erik, Timon, Britt en Demi.

Examenopdracht
Het leidinggeven is een groot examinerend aspect. Deze dag sturen de vier studenten hun medestudenten aan die in het eerste- en tweede leerjaar van de opleiding zitten. Zij ondersteunen hen deze dag om alles rondom het podium van Stage X zo goed mogelijk te laten verlopen. O.a. bij de fruitstand en de popcornkraam die de studenten geregeld hebben om bezoekers op en top te vermaken. Ook is er een schminktafel geregeld. De opdrachtgever Stage X heeft de studenten nl. gevraagd om te zorgen voor meer naamsbekendheid. Ook wil Stage X graag dat bezoekers langer bij het podium blijven. De studenten zijn gedurende de dag te vinden rondom het podium om de artiesten te ontvangen, ze te voorzien van een drankje en ze een presentje te geven na afloop van hun optreden. De opdrachtgever, Stage X, en docenten van ROC van Twente zorgen voor de beoordeling.

Meer ‘Selfmade’ studenten ROC van Twente actief
Naast studenten van de opleiding Facilitair leidinggevende van ROC van Twente zijn er ook studenten van de opleiding Mediaredactie en studenten van de opleiding Artiest ‘aan het werk’. De studenten van Mediaredactie helpen o.a. bij de uitzending van de optredens op podium Stage X in samenwerking met TV Enschede FM. Studenten van opleiding Artiest treden op, samen met artiesten van Kaliber, ArtEZ en Stedelijk lyceum. De presentatie op het podium van Stage X ligt in handen van Tess Hummels, oud-student van ROC van Twente.

Meer weten over wat de studenten Mediaredactie doen, check hier>>

Selfmade
Image Selfmade
Studenten van ROC van Twente zijn ‘Selfmade’. In hun opleiding bij ROC van Twente leren zij echt een beroep en krijgen ze ruimte om zichzelf te ontwikkelen: onder andere in projecten samen met andere studenten. En ook tijdens lessen of stages. Door het maken van hun eigen werkstukken en praktijkopdrachten ervaren de studenten hoe het voelt om straks echt aan het werk te zijn. Zij gaan de uitdaging aan en maken het zelf, letterlijk en figuurlijk. Met hun talenten én de juiste mbo-opleiding.

Kunst in het Volkspark
Kunst in het Volkspark is een jaarlijks terugkerend evenement dat dit jaar plaatsvindt op zondag 12 juni van 11.00 tot 17.00 uur. Kunst in het Volkspark is de afgelopen 20 jaar gegroeid naar het grootste outdoor culturele event van Enschede. Met een breed cultureel programma waar de beeldende kunst centraal staat.

Meer informatie
http://www.kunstinhetvolkspark.nl
http://stage-x.nl/

En volg het evenement op facebook:
https://www.facebook.com/events/1102250669840293/

Vaardigheden

Gepubliceerd op

3 oktober 2016