Examenvoorstelling - Acteur/Theater

 

 

Bloedserieus – Kaylee Henkelman

Het leven is niet makkelijk en al helemaal niet het leven van een ongestelde vrouw. Dit is iets waar Kiki ook achter gekomen is. Hier laat ze zich dan ook al te graag over uit. Dit zal zij op een komische wijze uiten. ‘Bloedserieus!’ is een voorstelling met punten van herkenning voor de vrouw en verlichting voor de man.


Over Kaylee

Ik ben een vrolijke en gezellige meid die graag het positieve van dingen inziet. Wel kan ik nogal chaotisch zijn en raak ik zo nu en dan het overzicht kwijt. Ik houd van eerlijkheid en ben zelf ook niet bang om mijn mening op tafel te gooien. Ik ben erg ondernemend en heb altijd energie, ook al vind ik het heerlijk om in mijn minst charmante kleding op de bank te liggen. Make-up vind ik eigenlijk helemaal niet belangrijk, maar lekker tutten voor het uitgaan vind ik heerlijk. Ik word super fanatiek van spelletjes, maar kan niet zo goed tegen mijn verlies. Voor een drankje ben ik altijd in en dan is het ook dolle pret, grappen en lolletjes zijn wel mijn ding, ook  al lach ik meestal het hardst om mijn eigen grappen. Ook serieuze gesprekken vind ik fijn. Ik ben erg loyaal en ik maak graag anderen blij. Ik laat iedereen in zijn of haar waarde en ik vind het ook belangrijk om mensen met respect te behandelen. Ik ben geen vechtersbaas, maar ik kan wel goed voor mezelf opkomen. Ik werk hard en graag. Ik ben mezelf en zal me niet anders voordoen dan dat ik ben.

Momenteel studeer ik aan de Podium Academie uitstroom Acteur in Almelo. Voorheen was dit de opleiding Ondernemend Artiest uitstroom Drama. In juli 2018 hoop ik mijn diploma te behalen, zodat ik later kan gaan studeren als actrice. ‘’Waarom wil zij nu actrice worden?’’ vraagt u zich vast af. Om te beginnen is theater simpelweg mijn passie, maar dat hoort u vast vaker. Voor mij is theater een uitlaadklep, een manier om emoties en ervaringen te delen met iedereen die het horen en zien wil. Een manier om mijzelf te leren kennen, krachten en zwaktes te ontdekken en deze naar een hoger niveau te brengen. In mijn ogen is theater dé manier om mij te kunnen uiten, zonder dat mensen mij daar persoonlijk op afrekenen. Naast dat theater dus mijn passie, uitlaadklep en een manier is om mezelf te uiten, vind ik het heerlijk om even niet mijzelf te zijn. Ik geniet ervan om me te verdiepen in een personage en me dit eigen te maken.