Examenvoorstelling - Acteur/Theater

 

 

Muriël Abbing & Silke ter Braak: Sterke Vrouwen Huilen

“Een dynamisch duo met feministische grappen en feiten over vrouwelijke & mannelijke voor en nadelen. Maar vooral een avond om je te laten verrassen, lachen en ontroeren.”

Wij zijn Muriël Abbing & Silke ter Braak. Samen studeren we aan de Podiumacademie in Almelo aan het ROC van Twente. We zitten nu in ons 3de jaar en hopen in Juni af te mogen studeren met onze eind voorstelling “Sterke vrouwen Huilen” in de kleine Willem te Enschede.

Speciaal voor ons afstuderen hebben we besloten een duo te gaan vormen. Dit omdat we allebei eigenlijk vrij in het begin al vast liepen en onze basis ideeën goed aansloten op elkaar waardoor we eigenlijk samen meteen een onderwerp hebben vastgelegd wat veel mensen aan gaat spreken. FEMINISME!

We willen jullie meenemen in een voorstelling vol vrouwvriendelijke verhalen en sketches. Ook mannen zijn natuurlijk van harte uitgenodigd en kunnen zich vermaken bij onze voorstelling. Maar wij vrouwen staan in het middelpunt. Wie zijn wij vrouwen en wat zijn onze krachten? Waar lopen we tegen aan en waar in zijn wij in het voordeel? Maar ook vertellen we u waar wij onzeker over zijn en wat onze ergernissen zijn. Maar het allerbelangrijkste, wat we stiekem toch ook wel heel leuk vinden aan mannen…..

Dit alles brengen we op een ludieke manier. Ben je benieuwd naar wat voor verassingen we nog meer in petto hebben? Kom dan zeker kijken en we beloven dat u de avond van uw leven zult beleven zowel man als vrouw.

Wij vrouwen zijn sterk, wij vrouwen hebben een stem.

Who run the World? GIRLS!